



Etrusco has been voted as The Best Restaurant in Greece for 11 consecutive Years.
“A landscape is not, as often perceived, just a piece of land, plants, and water. It is the projection of the peoples’
soul on matter.”
Odysseas Elytis
Our landscape stretches out on this fertile slope of Corfu where Etrusco restaurant has been based for 31 years. Elements of the landscape: the Corfiot terracotta, the flowers and herbs that emerge from the flower beds and flavor our food, the olive trees that fill the horizon to reach the Ionian Sea, the old mulberry tree that bends over us, as if trying to embrace us.As the poet suggests, we don’t just look at the landscape. It is within us. It shapes us and we shape it with our gaze. It defines our memories and traditions. It contains encoded our perceptions of life and gastronomy.We invite you to indulge in the hospitality of the landscape and its people: Etrusco, Ettore, Monica. Tune into it, experience it: make it a memory.








Ο Σεφ
Έκτορας Μποτρίνι
Ο Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι, είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα.
Το 2006, όπως και το 2009 έκανε επίσης πρακτική άσκηση κοντά στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Martin Berasategui.
Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Εστιατόριο «Etrusco» στην Κέρκυρα, βραβευμένο ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος με συνεχόμενες ανοδικές βαθμολογίες από οδηγούς γευσιγνωσίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ |
Κρατήσεις
ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Στο εστιατόριο Etrusco στην Κέρκυρα, εστιάζουμε στην ολοκληρωμένη εμπειρία. Με αυτό τον τρόπο, θέλουμε να τονίσουμε τη σχέση της ακατέργαστης φύσης, της παραγωγής και της πολιτιστικής μας ιστορίας.
ΤΗΛ. & WHATSAPP: +30 698 885 6622
Η ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ


Consulting
Το Ettore Botrini’s Group αναλαμβάνει, συμβουλευτικά, να αναβαθμίσει ή να εκσυγχρονίσει το εστιατόριο σας, μαγειρικά, αλλά και να βελτιώσει την παραγωγικότητα του προσωπικού σας και την οικονομική σας αποδοτικότητα.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας το concept ενός μελλοντικού εστιατορίου σας ή να δώσουμε λύσεις σε θέματα που προκύπτουν σε ένα ήδη υπάρχον εστιατόριο σας.
